SHQIP (Albanisch)

Bashkohu! Dil voto!

Më 29. Nёntorё 2015 vjen prapë koha për zgjedhjet e reja të këshillit të, të huajve (Ausländerbeirat). Dhe ju vendosni me votën e juaj mbi përbamjen dhe susksesin e tij.

Pёr at arsy: merni pjes nё Votime tё kёshillit tё tё huajve me 29. Nёntorё 2015!

Kёshilli i tё huajve ёshte qё shumё Vite perfatques i Interesave tё Banorve Imigratёve qё jetojnё nё Hessen. Qё tё mbes kёshtu, shkoni Votoni, se vota e juaj ndikon, qё Puna e kёshillit tё tё huajve dhe nё Vitet e ardhshёme suksesё tё ketё. Pёr at arsy: me 29. Nёntorё 2015 Dita e votimit tё juaj! Është fjala për intereset e juaja! Politikёkomunalle-edhe pёr persona pa Pasaportё Gjermanё
Kёshilli i tё hujave...

 • perfatqson interesat e popullsisё tё huaj.
 • bashkangjitet mё Vendosjen e politikёskomunale.
 • jep kёshilla dhe pergjigjet nё ate.
 • angazhohet pёr Integrim pa detyr tё Inditetit vetё.

Kunder Diskriminimit-pёr Integrim
Kёshilli i tё huajve...

 • banё lokalpolitikё kunder diskriminimit.
 • angazhohet pёr Toleranc dhe Civilkurazh.
 • angazhohet kundёr ekstremizmit tё djathtё dhe urretjes ndaj tё huajve.

Urzimin nё mes tё imigrantve, shoqatave, bashksisё tё Qytetit dhe poitikёs
Kёshilli i tё huajve...

 • keshillone kёshill per zbulim tё imigrantёve dhe ju jep ndihm.
 • nderhyn me gjith Forc pёr perkrahjen e Shoqatave tё tё huajve.
 • angazhohet pёr mёsim dhe shkolla.
 • organizon Festime dhe tubime.

Per at arsy-ka shum arsytime me 29 Nёntorё 2015 tё shkoni nё votime!

Votimi ёshtё i thjeshtё!
Ju keni drejt vote, ne rast se jeni i huaj (edhe Qytetaret tё EUs ose pa nenshtetsi), per mbi 18 vjetё dhe mas pakti tre muejё me vendbanimё tё lajmrum nё bashksi si vendbanim tё parё. Disa javё para zgjedhjeve do tё ju dergohet nji kartё me lajmrim tё zgjedhjes, ju dotё pranoni edhe adresen e lokalit tё zgjedhjeve, ku ju me 29.11.15 nё at ditё dotё jan tё hapur nga ora 08:00 deri nё ora 18:00.
Kush kanditon pёr kёshillin e tё huajve u informoni tё kёshilli i tё tё huajve, tё juaj, Mterialliinformative, ne Inernet ose ne flet votimi. Informacione ma tё aferta mund tё merni –dhe ne gjuhen amnore- pёr votim nё Internet nen www.auslaenderbeiratswahl.de.

Me 29. Nёntorё 2015:
Patjeter shkoni ne votime dhe tregoni tё tjereve!

Nach oben


Krygëtimi i listës

Nach oben


Kumulim

Nach oben


Panashim

Nach oben


Kombinim


Nëse në qytetin e juaj rreshtohet vetëm një listë ...

Nach oben

 
 • albanisch
 
 
 • arabisch
 
 
 • chinesisch
 
 
 • englisch
 
 
 • farsi
 
 
 • französisch
 
 
 • griechisch
 
 
 • italienisch
 
 
 • koreanisch
 
 
 • kroatisch
 
 
 • polnisch
 
 
 • potugiesisch
 
 
 • russisch
 
 
 • schwedisch
 
 
 • serbisch
 
 
 • türkisch
 
 
 • urdu